La falsa notícia d'ahir: Un cocodril a Dosrius? Tot era mentida?

Ahir 28 de desembre, dia dels innocents, no volíem quedar-nos fora de la tradició dels mitjans de comunicació de donar una notícia "falsa". 
Molts de vosaltres la vareu detectar, molts altres no. La notícia semifalsa era la que feia referència al descobriment d'un esquelet de cocodril a la font del Sot. Diem semifalsa, perquè evidentment la notícia no era a Dosrius. Feia referència a les troballes realitzades en els jaciments de Fumanya (Berguedà, Barcelona) entre els anys 2004 i 2008, força allunyats del nostre municipi.  

http://www.100tek.net/index.php/ciencias-naturales/item/345-hallada-una-nueva-especie-de-cocodrilo-del-cretaceo-en-barcelona

L'expert que comentava la notícia era Carlo Leamsi, que llegint-lo de forma inversa gairebé surt el nom d'Ismael Lorca (com sabeu el meu "alter ego").Però homes i dones de poca fe: la referència que es feia a l'elefant de Can Gel era certa !!. Aquí us deixo l'enllaç. 

http://parcs.diba.cat/documents/202412/cf487c7c-63f7-408b-b0fd-c74709076f3b

I ara ja, sabent que ha finalitzat el dia dels Sants Innocents, i que totes les notícies que donem són certes, prendre nota que aquest any no hi haurà Cavalcada de Reis a Dosrius.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil