Assenyala la icona de la dreta "EN DIRECTE" per escoltar Dosrius Ràdio en directe

Queda prohibit encendre foc del 15 de març al 15 d’octubre


 

Us informem que durant el període comprès entre el 15 de març de 2021 i el 15 d’octubre de 2021, en virtut de l’article 15 del decret 64/1995 de 7 de març de Prevenció d’Incendis Forestals, resta prohibit en tot el terme municipal:
📌Primer. Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment no es podrà cremar: rostoll, marges i restes d’aprofitaments forestals o de jardineria. Fer focs d’esbarjo. Queda exclosa la prohibició dintre de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions la utilització de fogons de gas i barbacoes d’obra amb mataguspires. Queda totalment prohibit utilitzar barbacoes sense mataguspires.
📌 Segon. Si algun veí té la necessitat de fer foc podrà demanar autorització al Departament de Medi Ambient – Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya.
📌 Tercer. Dintre de les urbanitzacions estarà totalment prohibit llençar coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc, ni tampoc a prop de zones amb vegetació propera al nucli urbà.


Recordeu que aquest tipus de barbacoa no compleix normativa i per tant no es pot fer servir del 15/03 al 15/10 en terrenys forestals i en els 500 metres del seu voltant.
Les barbacoes han de ser d'obra, tancades per 3 parets, amb mataguspires a la xemeneia (planxa metàlica amb forats de 7 mm max.). El voltant a 5m ha d'estar lliure de vegetació. Cal disposar d'aigua a prop de la barbacoa, que permeti apagar les brases i un petit incendi.Font: ADF Serra de Marina
Segueix-nos a:

Entradas RecentsEl més vist (els darrers 30 dies)Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil

Deixalleria mòbil
Primer diumenge de cada mes