cada dia una nova selecció musical preparada per a tu - info@dosriusradio.cat

Que és?

Dosrius Ràdio és molt més que una ràdio local que emet per internet. És el portal d'informació de Dosrius. El teu punt de partida a la xarxa. 

Aquí trobaràs tota l'actualitat del municipi i del Maresme: telèfons d'interès, entitats, establiments, rutes btt, senderisme, agenda cultural del Maresme, informació del Parc del Montegre i El Corredor, informació meteorològica, horaris d'autobús, la premsa diària, programació de televisió ... tot això acompanyat de la millor música, amb canals temàtics que et permetran escoltar des de la música actual, fins jazz, passant pel millor dance, música nostàlgica, clàssica, dels 80 i 90, relaxant amb chillout i lounge, instrumental o el millor pop rock de tots els temps. Quan tu vulguis, degudament seleccionat i actualitzat de forma constant. 

També estaras al corrent de totes les novetats musicals, prèviament seleccionades per a tu. Tota l'actualitat musical que podràs llegir com notícies i escoltar els temes quan tu vulguis. Perquè no et perdis res.

A més, no has d'estar pendent de quan s'emet un programa determinat, ja que s'emmagatzemen en podcast, perquè puguis descarregar-lo i escoltar-lo quan vulguis. Ho veus ... molt més que una ràdio. És el portal a Internet de Dosrius.

Ràdio Dosrius neix de la iniciativa privada d'un veí del municipi, amb l'únic esperit d'esdevenir un espai de divulgació de les activitats que es duen a terme al nostre poble, a més d'informar d'altres actes que tinguin lloc a la comarca del Maresme .
És la progressió natural de "Dosrius Informació", un bloc iniciat com a mitjà d'informació local i comarcal al març de 2013 que fins a la data (febrer de 2015) ha comptat amb més de 7000 visites i més de 200 fidels seguidors a Twitter.

Dosrius Ràdio Associació Cultural i Juvenil
Avinguda Dosrius 12, BUS -202
08319, Dosrius
NIF: G66580804
Núm. d'inscripció: 57645
Data: 15/12/2015
Secció 1ª del Registre d'Associacions
Dosriusradio@gmail.com 

Veure estatuts i inscripcióSegueix-nos a:


Entradas recents

El més vist

Espai d'expressió ciutadana
Aquest espai com el seu nom indica, pretén ser un espai d'expressió i participació ciutadana de temes relacionats amb el municipi de Dosrius.

Accedi a l'Espai
Normes Generals d'us

Que fan a la tele?

XALOC - Diputació de Barcelona