DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Que és?

Dosrius Ràdio és el portal d'informació de Dosrius. El teu punt de partida a la xarxa. 

Ràdio Dosrius neix de la iniciativa privada d'un veí del municipi, amb l'únic esperit d'esdevenir un espai de divulgació de les activitats que es duen a terme al nostre poble, a més d'informar d'altres actes que tinguin lloc a la comarca del Maresme. També estaras al corrent de totes les novetats musicals, prèviament seleccionades per a tu. Tota l'actualitat musical que podràs llegir com notícies i escoltar els temes quan tu vulguis. Perquè no et perdis res.

L'entitat no està vinculada a cap partit polític i no rep cap subvenció de l'Ajuntament de Dosrius ni de cap altre organisme supramunicipal.

Aquí trobaràs tota l'actualitat del municipi i del Maresme: telèfons d'interès, entitats, establiments, rutes btt, senderisme, agenda cultural del Maresme, informació del Parc del Montegre i El Corredor, informació meteorològica, horaris d'autobús, la premsa diària, programació de televisió ... tot això acompanyat de la millor música, amb playlists a "Spotify" que et permetran escoltar des de la música actual, fins música d'orquestres, dels 70, 80 i 90 o el millor pop rock de tots els temps. Quan tu vulguis, degudament seleccionat i actualitzat de forma constant. 

És la progressió natural de "Dosrius Informació", un bloc iniciat com a mitjà d'informació local i comarcal al març de 2013 que fins a la data (febrer de 2015) ha comptat amb més de 7000 visites i més de 200 fidels seguidors a Twitter.

Dosrius Ràdio Associació Cultural i Juvenil
Avinguda Dosrius 12, BUS -202
08319, Dosrius
NIF: G66580804
Núm. d'inscripció: 57645
Data: 15/12/2015
Secció 1ª del Registre d'Associacions
Dosriusradio@gmail.com 

Veure estatuts i inscripcióSegueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

Entradas recents

Novetats Recomanades

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Remember Black Label Hot Bear