Que és?

Dosrius Ràdio és el portal d'informació de Dosrius. El teu punt de partida a la xarxa. 

Ràdio Dosrius neix de la iniciativa privada d'un veí del municipi, amb l'únic esperit d'esdevenir un espai de divulgació de les activitats que es duen a terme al nostre poble, a més d'informar d'altres actes que tinguin lloc a la comarca del Maresme. 
L'entitat no està vinculada a cap partit polític i no rep cap subvenció de l'Ajuntament de Dosrius ni de cap altre organisme supramunicipal.

Aquí trobaràs tota l'actualitat del municipi i del Maresme: telèfons d'interès, entitats, establiments, rutes btt, senderisme, agenda cultural del Maresme, informació del Parc del Montegre i El Corredor, informació meteorològica, horaris d'autobús, la premsa diària, programació de televisió ... tot això acompanyat de la millor música, amb playlists a "Spotify" que et permetran escoltar des de la música actual, fins música d'orquestres, dels 70, 80 i 90 o el millor pop rock de tots els temps. Quan tu vulguis, degudament seleccionat i actualitzat de forma constant. 

És la progressió natural de "Dosrius Informació", un bloc iniciat com a mitjà d'informació local i comarcal al març de 2013 que fins a febrer de 2015 va comptar amb més de 7000 visites i més de 200 fidels seguidors a Twitter.

Dosrius Ràdio no és responsable de les opinions i comentaris realitzats pels seus col·laboradors o persones entrevistades. Tampoc es responsabilitza per l'exactitud i versemblança de les seves opinions.Dosrius Ràdio Associació Cultural i Juvenil
Avinguda Dosrius 12, BUS -202
08319, Dosrius
NIF: G66580804
Núm. d'inscripció: 57645
Data: 15/12/2015
Secció 1ª del Registre d'Associacions
Dosriusradio@gmail.com 

Veure estatuts Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil