Lleure a Dosrius, Canyamars i El Far. Què fer?



Àrea d'Esplai del Corredor
L'equipament, situat en uns antics camps de conreu, disposa d'àmplies feixes orientades al vessant de marina, zona d'aparcament per a vehicles i autocars, taules per a pícnic, lavabos, fonts i servei de bar-cafeteria.

https://parcs.diba.cat/web/montnegre/detall/-/contingut/202412/area-d-esplai-del-corredor

Cuartel Panda
Campo de juegos de Airsoft.
Entrenamientos policiales/militares aplicados al 
deporte de Airsoft.
Recreaciones de todo tipo.
Circuitos de A.I.P.S.C

https://www.facebook.com/cuartelpanda/

El Bosc Vertical
Es un parc que uneix lleure i aventura molt a prop teu.Un entorn privilegiat on gaudir de l’esport i l’aventura entre els arbres. Un viatge als encants del bosc mitjançant múltiples activitats.

https://www.boscvertical.com/ 

Granja Can Gel – Viu Can Gel!
És una proposta lúdica i educativa que acosta a tots els públics el dia a dia d’una granja de vaques prisones.

A través d’una visita guiada, ens endinsem en el seu món, descobrim com viuen, perquè fan llet, què mengen, de quins cultius prové aquest menjar, quines característiques físiques i morfològiques tenen, etcètera. 
La visita a les instal·lacions ens dóna l’oportunitat de conèixer les vaques i vedelles de prop, i hi podem interactuar. De fet, és la primera granja construïda per ser ensenyada però que, a més, funciona a ple rendiment. 

https://www.can-gel.com/

Hipica Esteve Barranco
Un lloc on aprendre i gaudir: naturalesa, passió i llibertat.
Una escola d'equitació familiar en plena natura i prop de Barcelona. Grans espais i quadres, llum i pastures, excel·lents pistes i picadors, i molts camins i aventures per recórrer ...

http://www.esteve-barranco.com/


Kanstak
Vine a Kanstak a descobrir l'educació canina més propera. Veuràs el món a través dels ulls del teu gos. Segur que et sorprendràs !!
Kanstak significa en dialecte maia "el desig d'educar".
Volem transmetre aquest somni que ha nascut per aportar alguna cosa més a l'educació canina amb les últimes tècniques creades per obtenir una millor relació gos-guia.
Mitjançant l'ensinistrament i modificació de conductes inadequades aprendràs tu mateix a educar la teva mascota.

https://kanstak.com/

La Flama Canyamars
Disposa de 12 espais de 100 m2 per gaudir amb la teva família i amics de moments especials, practicant esport, jugant, fent una barbacoa… La Flama Canyamars disposaràs de tots els serveis necessaris perquè només t’hagis de preocupar de passar una bona estona amb el teus. 


https://laflamacanyamars.com/

Monkey Paintball
En Monkey Paintball tenim tot l'equip necessari perquè puguis practicar aquest esport sense haver-te de preocupar de res, només de passar una bona estona.
Es joc per equips, normalment dos, als quals se'ls proposa diferents objectius abans de començar cada partida, prendre la bandera, eliminació de l'equip contrari, conquerir el turó, etc ... 
Per ser un esport molt competitiu, el jugador sentirà la necessitat de millorar la seva tècnica de joc al costat de l'estratègia d'equip en cada oportunitat de joc., És un joc que requereix habilitat, treball en equip, comunicació entre companys i dots de comandament al mateix temps de saber obeir. 


https://www.monkeypaintball.com/ca/

Piscina Centre Esportiu de Dosrius
Zona d'oci i recreativa, als afores del municipi de Dosrius, en plena natura. Disposa de Camp de futbol municipal i piscina.  
Fantàstica piscina de 32m.  Totalment descoberta, on refrescar-te i nedar en ple estiu, en família o amb amics. La zona que envolta la piscina disposa d’ un espai arbrat que dóna una fresca ombra a l’estiu, així com una zona de solàrium per aquells que prefereixen gaudir del sol.  Àmplia terrassa per a zona de pícnic.


https://www.facebook.com/profile.php?id=100062774343738

Rukimon
Parc - Reserva de burros visitable amb un recorregut a peu de 30 minuts. Establiment dedicat a les activitats al aire lliure en els sectors oci, turístic i didàctic. Amb activitats per a totes les edats, sempre en contacte amb els rucs.

http://www.rukimon.com/


Per afegir establiments i/o activitats o modificar els enllaços, preguem remeti un correu a info@dosriusradio.cat i en breu serà inclòs o modificat.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil