Circuit Inclusiu Sumant Capacitats DosriusDosrius: sent la natura del parc natural


Circuit Inclusiu Sumant Capacitats 7 Dosrius

Color : vermell
Distància: 6 Km
Desnivell: +/- 260 m.


Des de l’inici de l’itinerari a Can Bosch, s’arriba cap a la dreta al Pou de glaç, es segueix fins a la Font del Ferro i un tram després s’arriba a Can Miloca. Cap a la dreta i a l’extrem de la ruta ens trobem el Dolmen. D’aquí fem camí cap a Ca l’Arenes i finalment tombant a l’esquerra del recorregut arribem al Puig Aguilar i d’aquí tornem al punt inicial a Can Bosch.
Circuit Inclusiu Sumant Capacitats 7A Dosrius

Color : blau
Distància: 2,3 Km
Desnivell: +/- 60 m.
Accessible amb cadira de rodes elèctrica, handbike i Joëlette.

Des de l’inici de l’itinerari a Can Bosch s’arriba cap a la dreta al Pou de glaç, es segueix fins a la Font del Ferro i des d’aquí es tomba cap a l’esquerra per les Passadores, a partir d’on, i  fent un mig cercle, es torna al punt de partida de Can Bosch.

Dosrius: siente la naturaleza del parque natural


Circuito Inclusivo Sumando Capacidades 7 Dosrius

Color: Rojo
Distancia: 6 Km

Desnivel: +/- 260 m.


Desde el inicio del itinerario en Can Bosch, se llega hacia la derecha al Pou de Glaç, se sigue hasta la Font del Ferro y un tramo después se llega a Can Miloca. Hacia la derecha y en el extremo de la ruta nos encontramos el Dolmen. De aquí hacemos camino hacia Ca l’Arenes y finalmente girando a la izquierda del recorrido llegamos al Puig Aguilar y de aquí volvemos al punto inicial en Can Bosch.


Circuito Inclusivo Sumando Capacidades 7A Dosrius

Color: Azul
Distancia: 2,3 Km

Desnivel: +/- 60 m.
Accesible en silla de ruedas eléctrica, handbike i Joëlette.

Desde el inicio del itinerario en Can Bosch llega hacia la derecha al Pou de Glaç, se sigue hasta la Font del Ferro y desde ahí se gira hacia la izquierda por las Passadores, a partir de donde, y haciendo un medio círculo, se vuelve al punto de partida de Can Bosch.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil