Sortides dels Localets: Visita a Cambrils / Visita a La Cerdanya


Sortida a Cambrils
La primera activitat tindrà lloc el 13 de setembre i per a participar-hi cal inscriure’s del 14 d’agost al 8 de setembre trucant al telèfon 93 791 80 14.

La Regidoria de Gent Gran i Serveis Socials de l’Ajuntament organitza el pròxim mes de setembre una nova activitat lúdica en el marc del programa dels Localets. Es tracta d’una sortida a la població de Cambrils. 

L’excursió tindrà lloc el dimecres 13 de setembre i l’horari de sortida serà a les 08 h, des de la parada d’autobús de Canyamars; a les 08.15 h, des de la parada de les piscines de Can Massuet del Far; i a les 08.30 h, des de la parada d’autobús de Dosrius. 

El preu de la sortida és de 47€ i inclou el viatge en autobús, la visita a Cambrils i el dinar a Torredembarra amb sobretaula amb música. Les places són limitades i per a participar-hi cal inscriure’s del 14 d’agost al 8 de setembre trucant al telèfon 93 791 80 14.

Visita a La Cerdanya
La Regidoria de Gent Gran i Serveis Socials de l’Ajuntament organitza per aquesta tardor una nova activitat lúdica en el marc del programa dels Localets. Es tracta d’una sortida a La Cerdanya durant la festivitat de la Castanyada. 

L’excursió tindrà lloc els dies 25 i 26 d’octubre. El dimecres 25 es farà l’arribada a La Molina, on es troba l’Hotel Sol i Neu on ens hostatjarem. A la tarda, visita guiada i comentada a Llívia, on es visitarà l’antiga farmàcia, el fòrum, l’església i les ruïnes del castell. I a la nit, sopar, espectacle i ball a l’hotel. I el 26 d’octubre, esmorzar a l'hotel i visita a les coves de Fontrabiouse, una gruta descoberta el 1958 gràcies al treball d'extracció d'una pedrera d'ònix. 
Al final  de la visita es farà una degustació de licors. Posteriorment, es dinarà a l’hotel i ja es retornarà cap a Dosrius.

L’horari de sortida serà a les 08 h, des de la parada d’autobús de Canyamars; a les 08.15 h, des de la parada de les piscines de Can Massuet del Far; i a les 08.30 h, des de la parada d’autobús de Dosrius. 

El preu de la sortida és de 144€ i inclou el viatge en autocar, estada a l’Hotel Sol i Neu (règim a pensió completa, aigua i vi inclòs), visites a Llívia i a les coves de Fontrabiouse, espectacle a l’hotel i assegurança- En canvi, no inclou el suplement d’habitació individual a l’hotel (30€) ni els cafès, licors... 

Les places són limitades i per a participar-hi cal inscriure’s del 14 d’agost al 29 de setembre trucant al telèfon 93 791 80 14. El 2 d’octubre s’haurà de fer la paga i senyal al Casal de Dosrius.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil