Sisena edició del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i El Far





Les fotografies es poden presentar fins el 30 d’octubre. 


L’Ajuntament de Dosrius busca fotografies que protagonitzin el calendari de 2023. Per fer-ho, ha convocat una nova edició -la sisena- del Concurs Fotogràfic de Dosrius, Canyamars i el Far, amb el que s’escolliran 13 imatges guanyadores. 
La temàtica de les fotografies ha d’estar lligada a Dosrius, Canyamars o Can Massuet del Far, ja sigui a través del patrimoni cultural, les festes tradicionals, la societat, el medi ambient, la cultura o el paisatge. Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies –en blanc i negre o en color– que han de ser d’autoria pròpia i de caràcter inèdit. A més, aquestes no poden haver estat premiades en altres concursos. 

La tècnica és lliure i seran excloses aquelles imatges retocades digitalment o que siguin fotomuntatges. El procés de selecció valorarà la qualitat tècnica (llum, equilibri de color, enfocament), l’originalitat i l’adequació a la temàtica. 

El concurs consta d’un primer premi per la fotografia que anirà a la portada; i 12 segons premis per a les imatges dels mesos de gener a desembre. 
Les fotografies s’han de presentar a l’Ajuntament de Dosrius (carrer Sant Antoni, 1), en un llapis de memòria dins un sobre tancat. A l’exterior del sobre hi constarà el títol “Concurs fotogràfic”, a més del pseudònim o lema. Dins del sobre hi haurà d’haver un segon sobre tancat amb el nom, cognoms, adreça, telèfon, data de naixement, fotocòpia del DNI o document anàleg, data i lloc on es va fer la fotografia.

El termini per presentar les propostes finalitzarà el 30 d’octubre, i el veredicte del jurat es farà públic el 19 de novembre, durant l’acte de lliurament. 


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil