Oberta la inscripció als tallers de gravat i de cal·ligrafia organitzats per l'Arxiu Municipal de Dosrius

 


L’Arxiu Municipal de Dosrius durà a terme dos tallers gratuïts en el marc dels actes organitzats durant la Setmana Internacional dels Arxius #SIA2022.

Enguany l’Arxiu Municipal de Dosrius organitza dos tallers relacionats amb les tècniques de confecció dels documents més antics que s’hi poden trobar.

El primer és un taller de gravat que ens aproximarà a una de les primeres tècniques que es van utilitzar per il·lustrar els llibres. En aquest taller s’ensenyarà a gravar sobre una planxa de goma per poder-la fer servir com a segell estampant-ne el motiu creat per a cadascú en un paper.

I el segon és un taller d’iniciació a la cal·ligrafia que servirà per poder observar l’evolució de les lletres en el transcurs de la història. En aquest taller es farà un repàs per les diferents cal·ligrafies històriques i s’ensenyarà a escriure amb plomí i tinta xinesa sobre una pauta. 

Els tallers tindran lloc els propers divendres 10 i 17 de juny, respectivament, a la Sala de Plens de l’Ajuntament en horari de 18 a 20 h.  

Les places són limitades i per a participar-hi cal inscriure’s enviant un correu electrònic a arxiu@dosrius.cat. En el cas de no assolir-se el mínim de places en cadascun dels tallers aquests no es podran dur a terme. 

La setmana del 6 al 12 de juny és l’anomenada Setmana Internacional dels Arxius (#SIA2022). Durant aquesta se celebren arreu del territori diverses activitats per aproximar el patrimoni documental dels arxius als ciutadans. 

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil