1r Benèfic ZECM de Pàdel en favor de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç



Del 5 a l’11 de juny la Zona Esportiva de Can Massuet del Far acollirà la primera edició d’un nou torneig esportiu benèfic. Es tracta del 1r Benèfic ZECM de Pàdel en favor de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç.

La cita està impulsada per Escuela de Padel de Dosrius i El Trencat Dosrius -amb el suport de l’Ajuntament de Dosrius- i oferirà a tots i totes les participants diferents categories de competició: Femení C/B/B+, Masculí C/B/A i Mixt C/B/B+.

Els partits classificatoris es disputaran del 5 al 8 de juny, i del 9 a l’11 de juny hi haurà les eliminatòries i les finals. Així, es garanteix que tots els i les participants disputin un mínim de 3 partits. El diumenge 5 de juny els partits es disputaran de 09 a 21 h; de dilluns a divendres, de 17 a 22 h; i el dissabte 11 de juny hi haurà disponibilitat màxima durant tot el dia.

Els guanyadors i finalistes tindran premi i també es durà a terme un sorteig especial en finalitzar el torneig. Tampoc hi faltarà un welcome pack, sortejos i altres activitats. Les places són limitades i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 637 554 779.

Més informació: Escuela de Pàdel Dosrius

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil