El programa "Criança Jove" de Dosrius Ràdio, candidat a la categoria "Millor programa d'àudio" dels Premis de Comunicació Local 2022

 


El podcast "Criança Jove" produït per Dosrius Ràdio i conduït per Jordi Cros, repassa cada setmana durant dues hores les novetats discogràfiques dels Països Catalans, a més de fragments de concerts i rareses musicals de Casa Nostra. 
El seu primer lliurament va ser l'11 de setembre del 2021.

El programa també s'emet a Ona359FM els dimecres a les 11h i els dissabtes a les 16h.

El programa es complementa amb una Playlist a Spotify que s'actualitza cada setmana i l'espai Sense Pauses de 90 minuts sense locució, amb temes que han aparegut en anteriors podcast de Criança Jove.

La Xarxa Audiovisual Local (XAL) reactiva els Premis de Comunicació Local en les diferents categories. La iniciativa té el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Granollers. També té la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, l’Observatori de la Ràdio a Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Els Premis de Comunicació Local van néixer per reivindicar la tasca de les publicacions, les ràdios, les televisions i els mitjans digitals municipals, locals i comarcals. Els guardons es van lliurar durant 32 edicions i es van convocar per darrera vegada el 2012.

Enguany, la XAL recupera aquesta tradició amb l’objectiu de posar en valor les iniciatives que, des del sector de l’audiovisual de proximitat, contribueixen a reforçar i enriquir l’espai informatiu i comunicatiu de Catalunya.

Font: https://premiscomunicaciolocal.cat/

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil