Dimarts 19 d’abril començaran les obres al sistema d’evacuació d’aigües pluvials dels carrers Pau Casals i Sant Llop.

 

Els treballs és previst que tinguin una durada aproximada de tres mesos i s’executaran en dues fases: primer, es començarà per la zona del carrer Pau Casals; i, posteriorment, l’actuació anirà progressant fins a arribar al carrer Sant Llop.


Durant la primera fase de l’obra, que afectarà el carrer Pau Casals, no es podrà accedir als aparcaments situats al mateix carrer. Per tant, una vegada començats els treballs no podran entrar ni sortir els vehicles dels aparcaments del carrer Pau Casals ni els que utilitzin el carrer de Maspí.


La intersecció dels carrers Rials i Pau Casals es tallarà de forma més puntual i únicament en el moment de fer el encreuament del carrer amb la canonada de sanejament.


Mentre durin les obres en el carrer Pau Casals canviarà el sentit de la circulació del carrer Marquès Castelldosrius passant a ser en direcció a la plaça de la República.



Un cop les obres s’estiguin executant al carrer Sant llop, el carrer Marquès Castelldosrius recuperarà la seva direcció habitual.


Durant aquesta fase el passatge de Sant Llop i l’aparcament del BonÀrea seran la via de sortida dels vehicles.



L’empresa constructora avisarà amb antelació dels diferents talls i progressos de l’obra amb el temps suficient per als veïns i veïnes.


L’Ajuntament agraeix la col·laboració i comprensió dels veïns i veïnes i demana disculpes per les molèsties que pugui generar aquesta mesura. 

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil