Compte amb el traductor automàtic de Facebook

 


Fa molt de temps, que Facebook va accelerar el seu sistema de traducció automàtica perquè fos fins a 30 vegades més ràpid, aconseguint que l'idioma no es converteixi en una barrera, amb percentatges d'encert al voltant del 95%. Però no és infal·lible, sobretot amb els enllaços.

Fixeu-vos en la imatge del text original i la publicació resultant.

Per sort el traductor automàtic de Facebook es pot desactivar.

Per aconseguir-ho només cal accedir al menú corresponent des de la icona amb un engranatge que apareix als textos on s'ha activat aquesta opció de traducció automàtica. Al costat d'aquesta icona apareix l'avís "Ver original", a més de permetre qualificar la traducció.

En prémer aquesta icona apareix el menú on es pot qualificar amb fins a cinc estrelles la traducció i on es pot configurar la traducció automàtica, podent ajustar encara més la manera com es duen a terme a través de l'opció "Configuración de idioma". En aquest apartat es pot triar entre tres diferents alternatives:

-L'idioma a què es vol que es tradueixin els textos.

-En quin idioma preferiu que no aparegui l'opció per efectuar la traducció.

-Els idiomes en què es prefereix deixar el contingut en el format original, sense que es dugui a terme la traducció automàtica.

Per això cal afegir el nom de l'idioma al caixetí a aquest efecte, que serà detectat pel menú mitjançant un completat automàtic. Un cop finalitzada la configuració n'hi ha prou amb activar-la confirmant al botó "Guardar cambios".


Donem les gràcies a una seguidora que ens ha alertat aquest fet.


Font: https://www.trecebits.com/

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil