Primera jornada de donació de sang de l’any. Dijous 27 de gener. Comptem amb tu! L’Ajuntament de Dosrius i el Banc de Sang i Teixits organitzen una nova jornada de donació de sang -la primera del 2022- el pròxim dijous 27 de gener. La donació tindrà lloc de 10 a 14 h i de 17 a 21 h a la Sala de Plens del consistori i comptarà amb la col·laboració directa dels alumnes de l’Institut Els Roures, que han editat un vídeo especial per a animar a tots els veïns i veïnes a donar sang.
I és que cal recordar aquest tipus d’iniciatives són importants per tal que les reserves de sang i teixits augmentin i perquè la donació de sang és necessària i indispensable pels centres hospitalaris.
Per participar en la jornada de donació cal ser major de 18 anys i pesar un mínim de 50 quilos. El Banc de Sang i Teixits, a més, informa que per donar sang no cal estar en dejú i que a Catalunya es necessiten 1.000 donacions diàries per satisfer la demanda dels hospitals. Per això, el consistori encoratja els veïns i veïnes a mostrar, un cop més, la seva solidaritat i altruisme.
Per a donar sang només cal reservar cita prèvia en aquest enllaç.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil