Ja tens al mòbil l'aplicació de l'ajuntament ?

 


Es pot descarregar a Play Store i Apple Store de forma gratuïta. 

L’Ajuntament de Dosrius disposa de una App mòbil pensada perquè la ciutadania pugui informar-se de tot el que té a veure amb l’Ajuntament, així com simplificar la comunicació d’incidències o la gestió de tràmits amb l’administració.
L’aplicació disponible a Play Store i a Apple Store, es pot aconseguir de forma gratuïta. Només cal cercar ‘Ajuntament de Dosrius’ i descarregar-la. (També escanejant el codi QR de la fotografia de la part inferior).

Aquesta eina de comunicació permetrà a la ciutadania consultar comunicats, notícies, activitats d’agenda i el tauler d’anuncis de l’Ajuntament. També facilita informació sobre què fer al municipi (llocs d’interès, on menjar, què veure, on dormir o quines rutes passen per Dosrius), quins són els contactes dels espais municipals (casals, deixalleria, equipaments esportius i educatius...) així com dels comerços del poble. Per últim també pretén millorar la relació amb l’administració i dóna accés a la seu electrònica, a la bústia per comunicar incidències i als tràmits amb l’Ajuntament (formular una instància, demanar cita prèvia).




Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil