L'Hora Sàvia. Parlem de LGTBIQ+. 07/06/2021

 


Des de l'any 2005 es celebra el 17 de maig en tot el món el Dia Internacional contra la Homofòbia, Transfòbia i Bifòbia (LGTBIfobia), per commemorar l'eliminació de l'homosexualitat del llistat de malalties mentals per part de l'Assemblea General de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el 17 de maig de 1990. L’objectiu d’aquest dia és denunciar la discriminació que sofreix en tot el món les persones LGTBI (lesbianes, gays, transexuales, bisexuales e intersexuales), amb l’objectiu d’avançar en la realitat efectiva dels seus drets en tot el món.

Per altra banda el Día Internacional del Orgullo LGBT + (lesbiana, gay, bisexual y transexual), també conegut com Día del Orgullo Gay es celebra cada any el 28 de juny i consta en una sèrie d’esdeveniments que els diferents col·lectius realitzen públicament per lluitar per la igualtat i la dignitat de les persones gais, lesbianes, bisexuals i transexuals.

Hem parlat amb Gerard Batayé, Mar Ortega i Julia Robles per part de l'Institut Els Roures i amb Neru i la Magda Batlle, la seva mare.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil