A partir de dilluns 7 de juny, s’amplien els aforaments de cerimònies, congressos i fires comercials

 


Publicada al DOGC la resolució que flexibilitza algunes restriccions en relació a la pandèmia de la COVID-19. Les mesures entren en vigor el dilluns 7 de juny i se sumen a les que han entrat en vigor divendres.


Flexibilitzen els aforaments en alguns sectors com els actes religiosos o cerimònies civils, o els congressos, fires comercials i convencions.


Assemblees en associacions d’entitats esportives, culturals i de base associativa: Amb l’aforament al 70% i un nombre màxim de 500 persones, o fins a 1.000 amb condicions de ventilació reforçada i control d’aglomeracions.

Actes religiosos i cerimònies civils: S’amplia l’aforament del 50% al 70%, inclosos els casaments, serveis religiosos i cerimònies fúnebres.

Congressos, convencions, fires comercials i similars: S’amplia l’aforament del 50% al 70%.


Actes de graduació


Es poden celebrar actes de graduació a universitats, centres adscrits i escoles de negoci ubicades a Catalunya en les mateixes condicions que les activitats culturals.

70% aforament, asseguts, amb un màxim de 1.000 persones.

Fins a 3.000 a l’aire lliure o amb condicions de ventilació reforçada, mesures per evitar aglomeracions i amb assignació prèvia de seients i registre previ.

Festes majors, revetlles i festes populars


Cada activitat compresa en el marc de festes majors, revetlles o festes populars haurà de complir amb les característiques de l’activitat concreta.

Fins ara, estaven suspeses les festes majors i altres festes amb risc per aglomeracions de persones.

Es mantenen les reunions de caràcter familiar i/o social en l'àmbit públic i privat en 10 persones màxim llevat q siguin convivents.



Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil