Presentació del llibre 'A la seva pell' a càrrec de l'autora Raquel Gámez, veïna de Can Massuet



30 de setembre a les 20h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Dosrius


L’obra de Raquel Gámez Serrano, A la seva pell, és una ficció que parteix de l’experiència a presó de Rodrigo Lanza i el record de Patricia Heras, «acusats injustament d’un delicte en el cas que va ser explicat al documental Ciutat morta», segons informa l’editorial Llibres del Delicte.
El llibre combina el relat del patiment carcerari del personatge inspirat en el Rodrigo amb el dolorós record del suïcidi de la Patricia després del seu pas per la presó. Com assenyala l’editorial, el text «és una crítica al sistema judicial i de presons actual, i una denúncia de les condicions que pateixen els presos».

Sinopsi
La nova feina que Gal·la comença a la presó com a educadora social i experta en mediació del procés de reinserció de Leo, suposa una baixada als inferns dels seus fantasmes interiors. El suïcidi de la Patrícia després de ser empresonada injustament és un record que la martiritza mentre s’involucra en el cas de Leo. La implicació de Gal·la en la lluita per demostrar la innocència de Leo, més enllà del plànol professional, serà també en nom de la justícia per la mort de la Patrícia, sempre present als seus pensaments. Però la recerca de la veritat té un alt preu, no només psicològic, sinó també físic.

Font:  Diari Balears

Organitza el Club de Lectura Loli Mas
Col·labora: Ajuntament de Dosrius
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil