Nova baixada de l'atur al Maresme. A Dosrius hi ha una variació del -3,76% mensual, establint-se la taxa actual al 14,75%Nova baixada de l'atur al Maresme. La xifra de persones desocupades a la comarca és similar a la del mes de gener de 2009. Són 28.863 les persones inscrites a les oficines d'ocupació. Segons l'anàlisi fet per l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, aquestes dades representen una reducció mensual del 4,24%, un percentatge que s'eleva fins el 10,87% en la comparativa interanual. La taxa d'atur comarcal, per primera vegada en molts anys, descendeix al 14,88%.

L'anàlisi per sectors ja indica que els serveis, el que concentra més demandants de feina, és el que ha tingut una baixada percentual més important (el 6,59%). La resta, però, també han tingut un comportament positiu. En el cas de l'agricultura, el descens mensual ha estat del 5,05%. La indústria ha registrat una baixada de l'atur del 3,93% i la construcció del 3,01%. La reducció entre el col·lectiu SOA (sense ocupació anterior) ha estat del 2,74%.
Durant el juny, les oficines d'ocupació a la comarca han registrat 1.277 demandants de feina menys que el mes anterior i 3.520 menys que fa un any.
Podeu ampliar aquesta informació en l'infografia interactiva preparada per l'Observatori de Desenvolupament Local. També us podeu descarregar les dades en format excel CLICANT AQUÍ

 Font:  Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil