Gràcies a tots els que vau visitar l'exposició "Instants Dosrius"




Gràcies a cadascun i cadascuna dels que vareu dedicar uns minuts a visitar l'exposició. Tal com deia el subtítol de la mateixa, no era més que una mostra de fotografies fetes amb un telèfon mòbil sense més pretensions. 
A l'espai de l'Ajuntament vell i amb l'ajuda del Centre d'Arts Escèniques de Dosrius, es va habilitar un espai "a manera" de sala de cinema, amb capacitat per a 12 persones, on es projectava de forma contínua l'audiovisual que ara podeu tornar a veure o descobrir per primera vegada.Abans d'entrar a la sala de l'audiovisual, unes 20 fotografies penjades amb cordes amb pinces de roba, com a clara al·legoria al centenari del safareig del comú mostraven algunes de les imatges dels nostres llocs. Boscos i paisatges de Canyamars, El Far i de Dosrius. Un municipi en instants captats, robats que no tornaran a repetir-se.Als peus de les imatges caixes de fruites, recordaven el mercat de la pagesia que se celebrava aquest mateix cap de setmana, a l'entorn del "Dosrius de 1900".

Lamentablement i per motius laborals no vaig poder estar present a tota hora a la mostra fotogràfica. Per això vull agrair a tots i totes quants van venir a veure d'una altra manera, el que ja coneixien al facebook de "Instants Dosrius" (facebook.com/instantsdosrius) 

Cal destacar també que es va fer entrega d'un DVD de l'audiovisual a Neus Alsina, perquè pugui formar part de l'Arxiu Municipal de Dosrius. 
Us deixo amb l'audiovisual.


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil