Afectacions al trànsit per l'arribada de la Volta Ciclista a Catalunya, dimarts 22 de març


La Volta Ciclista a Catalunya arriba aquest dimarts 22 al nostre municipi. El nostre municipi acollirà la segona etapa de la competició, que anirà dels municipis de Mataró (Maresme) a Olot (Garrotxa). La previsió de la organització és que els corredors passin pel nucli urbà de Dosrius (Ctra. B510 Argentona/Llinars del Vallès), entre les 13h i les 13:20h.


Per aquesta raó, la Policia Local ha prevista que moments abans i durant aquest interval horari, la circulació de vehicles en els punts inclosos en el recorregut quedi restringida, i per tant, no es podrà accedir ni sortir dels accessos a la via de pas, així com del pàrquings afectats. A través del BAN mitjançant el qual la Policia vol informar la ciutadania de les afectacions de trànsit, també s’avisa que si les circumstàncies demanen un canvi de ruta en la primera etapa (Calella-Calella), la cursa passaria per Dosrius entre les 15:45h i les 16:45h de dilluns (la qual cosa es confirmaria el mateix dia).



El municipi de Dosrius també acollirà durant els propers dies una altra prova esportiva, la I Duatló Corredor, que tindrà un caràcter popular i no competitiu, començant i acabant al nucli de Can Massuet el proper 3 d’abril, amb proves individuals i per equips.

Font: Ajuntament de Dosrius

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil