DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

Mataró preveu el dispositiu de mobilitat amb motiu de la Festa al Cel

Mataró té a punt el dispositiu especial de mobilitat i seguretat per a la celebració el cap de setmana del 19 i 20 de setembre de la Festa al Cel, el festival aeri més important de l’Estat, que per segon any consecutiu tindrà lloc a les platges de la capital del Maresme.
La gran afluència de públic prevista per presenciar l’exhibició aèria central, que tindrà lloc diumenge 20 entre les 10.30 i les 16 h, obliga a establir un pla de mobilitat on estan implicats Policia Local, Mossos d’Esquadra, el Servei Català de Trànsit, Renfe i Mataró Bus.L’organització recomana accedir a la ciutat en transport públic i, per aquells que optin pel vehicle privat, utilitzar els aparcaments especials habilitats per a l’ocasió, ja que la carretera N-II es tallarà al trànsit i hi haurà importants restriccions de circulació a la façana marítima per facilitar l’accés a peu a les platges.


Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

El + Destacat

Història d'una passera (ara que es parla tant)

"Passera per a vianants a la riera de Canyamars, al seu pas pel carrer Esteve Albert de Dosrius. Aquest és un projecte que s’ha ...

Entradas recents

Per descobrir ....

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Top Singles Chart & Best Hits