DOSRIUSRADIO.CAT El Portal d'Informació de Dosrius - info@dosriusradio.cat
Hot Bear. Novetats. Actualitzada

BAN - Sessió informativa substitució dels elements separadorsLa Junta de Govern Local va aprovar el 8 de setembre la memòria valorada de la substitució dels elements separadors de Dosrius que es va encarregar als Serveis Tècnics municipals de l’Ajuntament. La memòria es posarà a exposició pública durant trenta dies i, arrel d’això, el proper dijous 17 de setembre a les 18h hi haurà una sessió informativa oberta a la ciutadania al saló de plens.

L’Ajuntament actuarà sobre els 157 elements separadors existents a diversos carrers de la via pública al nucli de Dosrius, substituint-los per 63 pilones semi flexibles, 31 pilones flexibles i 50 jardineres, amb l’objectiu de millorar l’estètica de l’entorn i reduir el debat generat sobre els esmentats elements separadors. 

Els carrers afectats per aquesta mesura són el carrer de Rials, el carrer Marquès del Castell Dosrius, el carrer Lluís Moret, el carrer Sant llop i la Plaça Espanya.

Segueix-nos a:

Consell Comarcal del Maresme

El + Destacat

Història d'una passera (ara que es parla tant)

"Passera per a vianants a la riera de Canyamars, al seu pas pel carrer Esteve Albert de Dosrius. Aquest és un projecte que s’ha ...

Entradas recents

Per descobrir ....

Hot Bear Selected Sesions Hot Bear Hot Bear Black Label

El més vist

Primera Fila

Novetats Discogràfiques

El Portal de Música

Música El Pais

Plásticos y Decibelios

Rockdelux News

Que fan a la tele?

Top Singles Chart & Best Hits