XII Fira del Bosc Medieval de Canyamars

L’Ajuntament de Dosrius ha organitzat la XII Fira del Bosc Medieval de Canyamars, que enguany se celebrarà el cap de setmana del 17 i el 18 d’octubre. 
Un cap de setmana a l’any, Canyamars torna al passat i es transforma en una vila medieval amb els seus elements més quotidians i representatius: les demostracions d’oficis medievals, els jocs infantils, els contacontes, la música itinerant al carrer, les parades d’artesans i les tavernes amb el tast de cuina medieval. 
El tradicional mercat medieval se situarà, com sempre, als entorns de l’església de Canyamars. També hi hauran els dos campaments medievals que l’any passat van tenir tant d’èxit i que van transportar al públic assistent als temps de les caceres de bruixes, les emboscades, les espases i les armadures. 
La principal novetat de l’edició de 2015 serà la I Cursa Medieval amb obstacles, que estem ultimant. També repetirem la Gimcana que vam estrenar l’any passat. Aquesta es farà diumenge a partir de les 10h i els participants hauran d’anar abillats amb indumentària de l’època. La Fira del Bosc Medieval es va iniciar l’any 2003 i d’aleshores ençà s’ha anat consolidant any rere any com una de les festes de referència de la comarca, gràcies a la col·laboració d’entitats i voluntaris. La incorporació de novetats i l’entorn únic de Canyamars han anat atraient cada vegada més visitants. 



Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil