Convocada la III Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VII del Montnegre i el Corredor


Enguany, aquest fòrum de trobada de científics, estudiosos i altres professionals vinculats a l'àmbit dels diferents parcs i entorns protagonistes tindrà lloc a l'alberg la Conreria, de Tiana, el 19 i 20 de novembre. Les jornades són gratuïtes, si bé, per assistir-hi, ja sigui com a ponent o com a oient, cal formalitzar la inscripció. Organitza la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés.

L'any 2007, va tenir lloc a l'Escola Universitària del Maresme de Mataró la I Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central, esdeveniment que va ser objecte d'una segona edició l'any 2011, en aquesta ocasió, al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, seu del Centre de Documentació del Parc de la Serralada Litoral.
Continuant amb aquesta periodicitat quadriennal, enguany es convoca la III Trobada d'Estudiosos de la Serralada Litoral Central i VII del Montnegre i el Corredor els dies 19 i 20 de novembre. L'espai triat és el Parc de la Serralada de Marina, el tercer dels parcs d'aquesta formació orogràfica costanera. Es completa així el paper d'amfitrió de cadascun dels espais protegits del conjunt d'aquest territori.
La seu de la trobada és la Conreria, un equipament gestionat per la Fundació Pere Tarrés i ubicat al costat de l'edifici on es troba l'oficina del parc, ambdós dins la finca de la Cartoixa de Montalegre, a Tiana.
Una de les majors virtuts d'aquests fòrums és el fet que reuneixen un seguit de científics, estudiosos i altres professionals que han treballat o estan treballant en cadascuna de les seves especialitats en l'àmbit dels parcs de la Serralada de Marina, de la Serralada Litoral o del Montnegre i el Corredor i en les seves rodalies i que desitgin presentar públicament i compartir amb la resta de participants els resultats de les seves recerques. Les Trobades signifiquen, per tant, un espai accessible a tota mena d'estudiosos i persones compromeses amb el territori i els processos que hi tenen lloc. En aquest escenari, us animem a presentar treballs que tinguin una clara vinculació amb els territoris dels diversos parcs i el seu entorn immediat.
Les jornades són gratuïtes, tanmateix, per raons organitzatives, les persones interessades a assistir-hi, ja sigui com a oients o com a ponents, han de formalitzar-ne la inscripció. Per a la jornada del dia 19, hi ha la possibilitat de dinar al mateix equipament. El preu del menú és de 10 euros.
El programa complet estarà disponible uns dies abans de la trobada.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil