Una nova incorporació a Dosrius Ràdio: Jordi García i el seu espai "Demésenllà"

A partir d'aquest diumenge de 10 a 12 del matí, comptem amb un nou espai que Jordi García ens ofereix incorporar a la nostra graella de pogramació de forma totalment desinteressada.

Jordi García Patón, es el director i presentador de Demésenllà, un programa setmanal de dues hores que se centra bàsicament en la multitud de gèneres que conformen les anomenades músiques del món i en d’altres sonoritats alternatives, com les músiques mestisses, les purament tradicionals, l’etnojazz, el blues o el new age, entre moltes altres. A través de les diverses seccions del programa, en una mateixa edició podem viatjar des de Granada o Barcelona fins a Mongòlia, passant per l’Argentina, Zanzíbar, Turquía o qualsevol altre punt del planeta que us pugui venir al cap. De vegades el viatge és en el temps i retrocedim set dècades per escoltar tangos, blues o fanfàrries romaneses.El programa
Demèsenllà és un espai dedicat bàsicament a les músiques d'arrels tradicionals d'arreu del món, però que també dóna cabuda als clàssics d'altres estils, com el rock, el jazz, el blues, el new age, les músiques mestisses, etc. Un aparador musical que vol mostrar tots aquells ritmes i melodies que no acostumen a sonar en la majoria de mitjans. Molta música d'alta qualitat, informació i opinió, presentació d'àlbums i descoberta d'artistes d'arreu del planeta, agenda i crítiques de concerts, entrevistes amb artistes de primera fila, notícies i moltes coses més. Un programa ideal per gaudir de les músiques aparentment minoritàries i per desconnectar durant dues hores dels maldecaps de la vida quotidiana. Música de més enllà de les fronteres, de més enllà de les modes temporals, de més enllà de la pura espiral consumista.

L'estructura 

El programa s'estructura habitualment amb la presentació detallada d'un àlbum, amb informació i opinió al respecte i, en ocasions, amb una entrevista amb l'artista en qüestió. Cada setmana s'anuncien els concerts propers que ens semblen més interessants i s'ofereixen notícies diverses relacionades amb les músiques que estan en la línia temàtica del programa.

Informació i opinió, presentació de novetats, entrevistes (en la nostra història, pròxima als 12 anys en antena, hi han passat Miguel Poveda, Carlos Núñez, Kepa Junkera, Pio Leiva, Amparo Sánchez o Eliseo Parra, per esmentar-ne alguns) i en ocasions sessions musicals acústiques en directe des de l’estudi, tot 100% en català (excepte alguna entrevista).

El programa va començar l’any 2003 a Ràdio Cornellà.


Moltes gràcies Jordi. És un plaer comptar amb la teva grata col·laboració a Dosrius Ràdio.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil