Comunicat de l'Ajuntament de Dosrius: Marc Bosch és elegit alcalde de Dosrius

El nomenament va comptar amb els vots favorables d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), La Plataforma Alternativa Ciutadana de Dosrius (La PAC Dosrius) i Gestió Independent de Recursos (GIR)

El passat dissabte dia 13 de juny es va celebrar el Ple de Constitució del nou Ajuntament de Dosrius. La sessió va estar presidida per una mesa d’edat formada pels regidors electes de major i menor edat que van actuar com a president i vocal respectivament. Durant l’acte van prendre possessió del seu càrrec els regidors i regidores que van ser escollits per la ciutadania en les eleccions municipals del passat 24 de maig.

Posteriorment es va nomenar alcalde a Marc Bosch que encapçalarà el govern municipal durant els propers quatre anys. Bosch va comptar amb els vots a favor d’ERC, La PAC Dosrius i GIR Dosrius. També formaran part de l’equip de govern els regidors i regidores Eduard Vila, Montserrat Jubany (ERC), Judith Coll, Isidro Galiano i Jordi Reñé (La PAC Dosrius) i Joan Serra (GIR Dosrius).

Aquesta legislatura el plenari estarà format per 5 regidors del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), 3 d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), 3 de La Plataforma Alternativa Ciutadana de Dosrius (La PAC Dosrius), 1 de Gestió Independent de Recursos (GIR) i 1 del Partit Popular (PP).


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil