Restriccions de trànsit. Cursa "Corre per Dosrius"




L'Escola Castell de Dosrius, l’Institut els Roures de Dosrius i l'Escola Bressol de Dosrius La Caseta del Bosc de Can Martorell amb la col·laboració de les  AFAs i l'Ajuntament, celebrarà la cursa escolar "Corre per Dosrius" per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Físicaamb l’objectiu de promoure l'activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar. 

La cursa estarà adherida als actes que es faran entorn al Dia Mundial de l'Activitat Física arreu del país que se celebra el 6 d'abril.

El DMAF és una iniciativa conjunta entre la Secretaria General d’Esport i Activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

L’objectiu del DMAF és promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

El lema d’enguany és “Mou-te, i viu feliç” us encoratgem a fer-lo extensiu dur a terme accions individuals o col·lectives durant del 1 d’abril fins a 5 de maig.


Es demana ser respectuós amb els talls de trànsit per tal que la cursa sigui un èxit.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil