Afectacions en la circulació per les obres de la carretera d’accés a Can Massuet

 


L'Ajuntament de Dosrius informa que a causa de les obres d’acondicionament de la carretera d’accés a Can Massuet, la carretera de Can Pruna es mantindrà tallada la circulació per aquesta via entre el 8 i el 12 de gener i el 15 i 16 de gener (de 9 a 17 h). Mentre duri l’afectació, per accedir a Can Massuet caldrà fer-ho per Can Bordoi.

A banda de la circulació amb vehicle privat, també patiran afectacions els autocars escolars. L’entrada a l’escola no patirà afectacions, ja que es fa abans de tallar la via, però les sortides del migdia i les de la tarda patiran retard a causa del desviament que hauran de fer per Can Bordoi.
També els autobusos regulars que pugen a Can Massuet patiran un lleuger retard al circular per la carretera de Can Bordoi. El que s’utilitza per a la sortida de l’institut, i que es desplaça de Dosrius a Can Massuet i Canyamars, podrà circular de manera excepcional per la via principal i no patirà afectacions.

Des de l’Ajuntament se celebra l’execució d’aquesta obra llargament esperada que suposarà un pas molt important de millora de la seguretat d’accés a Can Massuet. Es preveu que els treballs s’allarguin encara fins a finals de febrer i que les afectacions en la circulació es repeteixin en diverses ocasions tant pels talls de la carretera com per la circulació alternativa per un únic carril. Per últim, es demana paciència a totes les persones afectades pels talls i s’agraeix la predisposició de tots els veïns.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil