Recollida de voluminosos i trastos vells

 


Dosrius Ràdio recorda la prohibició de llençar trastos vells i voluminosos a les àrees dels contenidors i a la via pública.

- Aquest comportament incívic, suposa un sobrecost per a les arques municipals que hem de pagar tots els veïns i veïnes.
- Aquestes pràctiques il·legals estan tipificades com una infracció i poden ser objecte de sancions de fins a 3.000 euros.
- L'Ajuntament disposa d'un servei de recollida gratuït de voluminosos i restes vegetals, que es pot demanar a través dels telèfons

937.996.280. i 681.229.554

𝙏𝙧𝙪𝙘𝙖 𝙞 𝙫𝙞𝙣𝙙𝙧𝙖𝙣 𝙖 𝙗𝙪𝙨𝙘𝙖𝙧-𝙡𝙤𝙨 𝙖 𝙘𝙖𝙨𝙖 𝙩𝙚𝙫𝙖. 𝙈𝙚́𝙨 𝙛𝙖̀𝙘𝙞𝙡 𝙣𝙤 𝙥𝙤𝙩 𝙨𝙚𝙧!.

Horari d’atenció telefònica de dilluns a divendres de 8:00 a 16:00 h Recollida els dilluns al matí. Quan es concerta la recollida per telèfon, s’acorda el punt de recollida, que normalment sol ser a la porta de l’habitatge. Treure-ho al carrer a partir del diumenge a la tarda fins al dilluns a les 7 del matí. Només es recollirà un màxim d’1 m3, que és l’equivalent a un sofà de 3 places. En cas que es treguin a la porta més mobles o voluminosos dels acordats en la trucada, no es recolliran. Caldrà tornar a entrar-ho a dins l’habitatge i concertar una nova recollida.






Informació de la deixalleria d'Argentona (fer click)

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil