Exposició Fotogràfica - Adrià Molina
Podràs visitar-la els dies 8, 9 15 i 16 de juliol de 09:00h a 20h a l'Espai Jove de Dosrius (PIJ) al Carrer de Rials, 14.

Descripció de l'exposició:
Em dic Adrià Molina Bot i tinc 23 anys, sóc un aficionat de la fotografia i m'encanta immortalitzar alguns instants de les meves aventures.
He arribat d'un viatge en el qual la major part ha estat al sud-est Asiàtic, passant pels següents països: Cambodja, Vietnam, Tailàndia i finalment Bali Indonèsia.

L'objectiu d'aquesta exposició és que la persona que estigui veient les fotografies que he fet durant el meu recorregut en aquesta aventura, d'una forma o altra, pugui emprendre un viatge a través dels meus ulls i que puguin experimentar i gaudir de l'autenticitat de la gent dels llocs i de les diferents cultures que m'he anat trobant a mesura que avançava. 

L'exposició esta composta amb un total de 23 fotografies format 30x30 en blanc i negre i un vídeo reportatge de 10 minuts que vaig fer quan vaig estar explorant el Nord de Tailàndia, allà vaig conèixer un senyor anomenat Chaiyanon Monklom, es feia conèixer pel professor - filosof del poble i em va resultar molt atractiva la idea de documentar el seu dia a dia i de fer-li diverses preguntes per saber quina perspectiva tenia sobre diferents temes com ara:

- Què hi ha després de la mort?
- Quina opinió tens sobre el teu país?

Organitza: Dosrius Ràdio
Col-labora: Ajuntament de Dosrius
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil