Campanya d'entrega de saques reutilitzables per a la recollida de restes vegetals.


 

Aquestes saques estan destinades a la recollida vegetal de cada parcel·la, procurant d'aquesta manera substituir les bosses convencionals de plàstic.

El 24 de juliol l’Ajuntament de Dosrius començarà al nucli de Canyamars la campanya d’entrega de saques reutilitzables per a la recollida de restes vegetals. Aquestes saques estan destinades a la recollida vegetal de cada parcel·la, procurant d'aquesta manera substituir les bosses convencionals de plàstic.

Aquestes saques estan pensades per a funcionar igual que les bosses convencionals. Així, s’hi poden dipositar restes vegetals de mida petita i tipus no llenyós com ara gespa, fullaraca, restes de plantes, flors... Així, els principals avantatges que tenen aquestes bosses reutilitzables són que:  

Es poden apilar fàcilment i quan estan buides no ocupen pràcticament espai.

La capacitat és la mateixa que les bosses de plàstic utilitzades fins ara.

La seva forma i les nanses que inclouen simplifiquen el seu maneig i les fan més segures.

Són respectuoses amb el medi ambient. El material és 100% reciclable.

A l'hora d'entregar aquestes saques plenes s'haurà de sol·licitar la seva recollida als telèfons 937 996 280 o 681 229 554. També s'haurà de tenir en compte que només es permet l'entrega d'un total de sis unitats siguin saques, bosses o les dues conjuntes. Les sis primeres saques seran a cost zero; mentre que la resta tindran un preu de 3,80€ (es cobraran a l'Ajuntament). 


L’entrega de les saques es durà a terme a l’Ajuntament; i per a recollir-les s'ha de presentar el rebut de les escombraries. En el cas que sigui un familiar o amic qui les reculli, s'haurà d'entregar una acreditació, a més del rebut de les escombraries. 

Més informació: https://www.dosrius.cat/arees/medi-ambient/dosrius-residus/
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil