"Let's clean up Europe!" a Dosrius. Diumenge 7 de maig 8:30h




El pròxim diumenge 7 de maig La PAC CUP Alternativa Municipalista i el Consell Local per la República Dosrius -amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament- organitzaran, per quart any consecutiu, l’activitat "Let’s Clean Up" a Dosrius. Una iniciativa per netejar la natura del municipi i conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient.
Aquesta activitat, que s’emmarca dins una campanya europea, busca implicar la ciutadania en la neteja dels espais naturals del seu entorn. Es tracta d’una acció col·lectiva per recollir residus que s’han acumulat a la muntanya, els boscos i altres indrets de la zona.

Informació de la convocatòria
L’activitat està oberta a tothom que vulgui participar-hi i es durà a terme durant tot el matí. El punt de trobada serà davant l’escola Castell de Dosrius (carrer 1 d’octubre) a les 8,30 h, on es farà la presentació de l’activitat i s’explicarà com s’ha de procedir per fer la recollida de residus.
A partir d’aquí, els participants s’organitzaran en grups i es desplaçaran als diferents punts on es concentrin més residus. Cada grup estarà format per un coordinador, que explicarà a la resta dels membres com s’han de recollir els residus i on s’han de dipositar.
La PAC posarà a disposició dels participants bosses per fe la recollida, però es recomana portar guants i pinces per poder recollir adequadament els residus. Finalment a les 13h es recolliran tots els residus recollits davant de la plaça de l’Ajuntament per tal de fer-ne la tria i la correcte separació per portar-los posteriorment a la deixalleria.

Objectius de la iniciativa Let’s Clean Up
A més de netejar la natura, l’objectiu d’aquesta activitat és conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient. A través de la participació en la recollida de residus, els ciutadans poden prendre consciència de la quantitat de deixalles que s’acumulen en la natura i dels efectes negatius que això comporta.
En definitiva, l’activitat Let’s Clean Up que es farà a Dosrius el diumenge 7 de maig, és una excel·lent oportunitat perquè la població prengui part en la neteja del seu entorn natural i alhora prengui consciència de la importància de cuidar el medi ambient. 

Si vols participar-hi, només has de presentar-te davant l’escola Castell de Dosrius a les 8:30 h del diumenge 7 de maig.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil