Porta l'oli usat, la roba, les sabates i les càpsules de cafè a la deixalleria mòbil






Perquè serveix la deixalleria?
Permet fer una recollida selectiva d’aquelles fraccions dels residus reciclables, reutilitzables i especials que no són recollits en la recollida domiciliària de residus domèstics porta a porta, ni en contenidors. 
Els residus aportats a la deixalleria, es distribueixen a plantes de tractament específiques, per tal de recuperar-los o tractar-los de la manera més respectuosa amb el medi ambient.

Porta l'oli usat a la deixalleria mòbil
L'oli usat és el sobrant de fregir aliments i per desgràcia, és molt freqüent llençar-lo per l'aigüera. Però això és un greu error! 
L'oli domèstic usat pot causar danys importants en el medi ambient.
No només embussa canonades i claveguerams, sinó que l'oli que acaba en rius i mars és altament contaminant ja que dificulta l'intercanvi d'oxigen i fa malbé els ecosistemes dels animals marins.
Un litre d'oli pot contaminar 1.000 litres d'aigua!
Porta'l en un envàs adequat ben tancat!

Porta la teva roba i sabates usades a la deixalleria mòbil
El sector tèxtil és un dels que provoca un impacte ambiental més gran: és el segon més consumidor d'aigua i el responsable del 10% de les emissions de CO2 a nivell global. 
Cada persona es desfà a l'any, de mitjana, d'entre 20 i 30 quilos de residu tèxtil. I de tota la roba que traiem dels armaris, el 90% acaba a l'abocador. Només un 10% s'aprofita per reutilitzar-la o reciclar-la i donar-li una nova vida.
Cada any es generen 92 milions de tones de residus tèxtils!

Porta les càpsules de cafè a la deixalleria mòbil
Les càpsules de cafè han estat una veritable revolució en els darrers anys. Moltes persones han adquirit cafeteres que permeten utilitzar aquestes càpsules i habitualment estan fetes d'alumini i al seu interior porten el cafè.
A les plantes de tractament específiques, el cafè es separa per fer compost i l'alumini passa per processos de netejat per després fondre's i tornar a ser convertit en noves càpsules.
Tirar-les al contenidor de restes no és la millor opció!

Horari de la Deixailleria Móbil (Tots els diumenges)

Canyamars:
C/ Sort de l’Arca
De 09:00h a 10:00h

Can Massuet del Far:
Zona Esportiva
De 10:30h a 11:30h

Dosrius:
C/Esteve Albert
De 12:00h a 13:00h
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil