Barbacoes la Flama Canyamars i Cabanes Dosrius obtenen un any més, la certificació en qualitat turística sostenible “Biosphere”



Un centenar d’empreses i serveis del Maresme obtenen la certificació en qualitat turística sostenible “Biosphere”.

Les entitats certificades recolliran el distintiu de qualitat el 23 de febrer a
Pineda de Mar.

El Maresme aposta decididament per la sostenibilitat a nivell turístic, un compromís que augmenta any rere any. Prova d’això és l’increment incessant d’allotjaments, empreses, serveis i destinacions de la comarca que s’adhereixen al Compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere, un programa que acredita complir tot un seguit de requisits en pro de la sostenibilitat turística.

Ja són un centenar d’entitats distingides les que rebran el distintiu Biosphere el 23 de febrer a l’Auditori de Pineda de Mar. Durant l’acte també s’entregaran les plaques a les 5 noves empreses que s’han format com a Punts d’Informació Turística i els diplomes a les 75 entitats que han realitzat la renovació.

La certificació Biosphere Sustainable és una marca de confiança a nivell mundial que ajuda a les empreses, consumidors, propietaris i gestors turístics a identificar i promoure productes i serveis procedents de proveïdors turístics que alineen la seva gestió i activitat empresarial amb la sostenibilitat. Les destinacions i ens locals que treballen el programa reben el distintiu Biosphere Committed Destination, que enguany recau en les destinacions Costa de Barcelona Maresme, Alella, Pineda de Mar i Santa Susanna. L’objectiu és que les entitats distingides desenvolupin plans de sostenibilitat personalitzats a través d’accions vinculades a l’Agenda 2030 i als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme gestiona aquest reconeixement a la comarca, que impulsen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona des de l’any 2017.
El Maresme és una comarca compromesa amb la sostenibilitat turística, fet que implica que el model turístic es basa en pràctiques respectuoses en l’àmbit ambiental, econòmic, social i cultural.

Una forma de viure el present cuidant el futur, que no deixa de guanyar adeptes: l’any 2017 van ser reconegudes 40 empreses i serveis, l’any 2018 se’n van distingir 56, l’any 2019 en van ser 66, al 2020 es van convertir en 76, el 2021 van arribar a 95 i enguany, corresponents al 2022, en són 99.



Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil