Oriol Mena, l'únic català que guanya el Dakar 2023




El Dakar 2023 es va tancar el passat diumenge 15 de gener amb un únic català com a vencedor: Oriol Mena. El del Maresme, copilot del polonès Eryk Goczal a la categoria SSV, es va endur el triomf en una etapa final apassionant.

Tot i no iniciar l'última jornada de competició a la primera posició de la classificació, van poder superar el cotxe del lituà Rokas Baciuska i un altre català, Oriol Vidal, que tenien un avantatge de prop de 3 minuts i mig.

Amb aquesta espectacular victòria al Ral·li Dakar 2023, Oriol Mena (1 de maig de 1987) consolida una trajectòria esportiva ascendent plena d’èxits que va començar tot just als sis anys, quan va pujar per primer cop a una moto.

L’Ajuntament de Dosrius vol retre-li l’homenatge que mereix per haver assolit una gesta esportiva tan important i per a lluir amb orgull el nom del poble arreu del món.

Per tot plegat, el pròxim diumenge 29 de gener el consistori i el Motoclub Canyamars organitzaran un acte d’homenatge obert a tota la població amb l’assistència del pilot canyamarsenc. L’activitat començarà a les 10.30 h amb l’inici d’una rua popular des del Pla del Molinot (Canyamars). A les 11 h està prevista l'arribada de la comitiva al Camp Municipal de Futbol de Dosrius, des d'on es seguirà la rua fins a arribar a l’Ajuntament. En aquest recorregut hi poden prendre part totes aquelles persones que ho desitgin amb les seves motos, buggy, quad, cotxe... I a les 12 h està prevista l’arribada de la comitiva al consistori, on tindrà lloc una recepció oficial a l’Ajuntament. 


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil