Ja coneixes la "Carpeta Ciudadana"?



Ahir dimecres 21 de desembre va tenir lloc a la sala de plens de l'Ajuntament de Dosrius, la sessió informativa “L’administració a prop teu”, impulsada per la subdelegació del Govern a Barcelona.
En ella es van tracta diversos apartats, però potser el més destacable sigui la "Carpeta Ciudadana", un espai personal on-line que facilita la relació amb les Administracions Públiques.

Aixì podrem comunicarnos amb les Administracions i, a més, consultar les cites prèvies per a realitzar gestions, presentar escrits i sol·licituds a l'Administració, accedir a tràmits, consultar expedients en curs o finalitzats, accedir a les nostres notificacions pendents i comparèixer en elles o rebre avisos i alertes.

També podrem consultar les dades sobre el nostre expedient educatiu i de formació dels quals disposa l'Administració: titulacions universitàries i no universitàries disponibles en els Registres Nacionals de Titulacions, així com a altres dades d'interès en l'àmbit de l'educació.

L'accés a Mi Carpeta Ciudadana requereix que ens identifiquem mitjançant Cl@ve, el sistema segur d'identificació amb les administracions públiques.  Podrem utilitzar el DNI-electrònic, qualsevol certificat electrònic reconegut (FNMT, IdesCAT....) i també els sistemes de claus concertades clau PIN i clau Permanent. 

Per a més informació podeu consultar la web: 
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil