15 i 16 d’octubre, Fira del Bosc-Canyamars Medieval








Durant tot el cap de setmana se celebraran més d’una trentena de propostes; entre elles, accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs.

Després d’una darrera edició, la de l’any 2021, marcada i condicionada encara per la pandèmia de Covid-19, aquest 2022 la Fira del Bosc-Canyamars Medieval encara una nova cita lúdica ja en plena normalitat i amb més ganes que mai, amb les energies totalment renovades i amb un ambiciós programa de propostes per a tota la família.

Els dies 15 i 16 d’octubre totes aquelles persones que s’acostin al nucli de Canyamars podran gaudir d’una postal única i d’un marc encisador on deixar-se anar, transportar-se segles enrere i gaudir i reviure la màgia, el paisatge, els costums i els trets característics de l’època medieval.

En aquest sentit, al Pla dels Bolets, l’Hort d’en Vicenç, la plaça de la Germandat, la plaça de l’Església, l’Església de Sant Esteve, la rectoria, el Pla del Molinot i el Pou de Glaç els assistents es trobaran un espectacle festiu i uns espais plenament engalanats per a l’ocasió. Així, al llarg d’un cap de setmana, i en un entorn natural immillorable, els visitants podran prendre part d’accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs.

Compartiu la festivitat a les xarxes socials amb l’etiqueta #FiradelBosc22. Tota la informació i el programa d'activitats també es pot consultar al web www.firadelbosc.cat.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil