Festa de la Gent Gran. 1 i 2 d'octubre



Per a participar en les activitats cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament abans del 26 de setembre.

Dosrius tornarà a celebrar, durant el primer cap de setmana del mes d’octubre, la Festa de la Gent Gran en honor a les persones de la tercera edat del municipi. Qui hi vulgui prendre part, caldrà que s’inscrigui a l’Ajuntament abans del proper 26 de setembre.

Toñi Pérez, regidora de Serveis Socials i Gent Gran, destaca que “aquesta festivitat representa el modest i necessari homenatge que des de l’Ajuntament, i en nom de tots els veïns i veïnes, volem retre anualment a la tasca tan important que la nostra gent gran dedica a diari per a fer de la nostra una vila més amable, pròspera, acollidora i solidaria”.

L’activitat de la Festa de la Gent Gran començarà l’1 d’octubre, a les 19 h, amb una missa commemorativa a l’església de Dosrius i amb una ballada de gegants a la sortida.

I ja l’endemà, 2 d’octubre, la festivitat es traslladarà al Poliesportiu de Canyamars. A les 11 h la regidora Toñi Pérez obrirà l’acte; i a continuació, hi haurà un parlament institucional a càrrec de l’Il·lma. alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido. Posteriorment, actuarà la Gran Orquestra Swing Latino, amb música i el nou espectacle d’humor. I l’esdeveniment culminarà amb un aperitiu per a tots els assistents i el lliurament d’obsequis.

Les activitats seran gratuïtes per a la gent gran del municipi i un acompanyant. 

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil