Tercera edició de la Jornada d’Estudis Locals Duos RiosLes comunicacions es podran presentar fins al 13 de gener de 2023 a través del correu electrònic arxiu@dosrius.cat o de forma presencial a l’Arxiu Municipal de Dosrius. El títol i el tema de la comunicació s’haurà de notificar abans del 31 d’octubre d’enguany.

L’Ajuntament de Dosrius ha aprovat les bases de la tercera convocatòria de la Jornada d’Estudis Locals Duos Rios, impulsada pel consistori -a través de l’Arxiu Municipal de Dosrius- amb l’objectiu de fomentar el coneixement i la difusió dels diferents aspectes històrics, artístics, patrimonials, paisatgístics, socials i culturals del municipi.

Després de la bona rebuda que va tenir la segona edició del projecte l’any 2019, amb la presentació d’un total de 16 comunicacions a càrrec de diferents estudiosos que posteriorment es van publicar al número 4 de la revista Duos Rios -publicació de l’Arxiu Municipal de Dosrius-, el consistori endega enguany una nova edició d’aquest projecte bianual que s’iniciaran el proper 18 de febrer de 2023.

En aquesta tercera convocatòria el tema d’investigació haurà d’estar emmarcat o relacionat amb el municipi de Dosrius (Dosrius, Canyamars i El Far) i haurà de pivotar sobre qualsevol aspecte de la història, la geografia, l’arqueologia, l’art, la cultura, els estudis de fons documentals, la natura, el paisatge, l’arquitectura, el patrimoni... Així, les comunicacions hauran de ser inèdites i en llengua catalana. Les bases del certamen es poden consultar a través del següent enllaç.

Les comunicacions es podran presentar fins al 13 de gener de 2023 a través del correu electrònic arxiu@dosrius.cat o de forma presencial a l’Arxiu Municipal de Dosrius.

Mentrestant, abans del 31 d’octubre d’enguany caldrà cal notificar el títol i el tema de la comunicació, amb un resum d’una extensió màxima de mig full (a una sola cara) al correu electrònic arxiu@dosrius.cat. L’entrega de la comunicació i el resum, dins el calendari establert, serà condició necessària per a la lectura de la comunicació i la seva posterior publicació.

La III Jornada d’Estudis Locals Duos Rios tindrà lloc el proper 18 de febrer de 2023. Aquell dia es durà a terme la lectura o presentació pública de les comunicacions presentades. Així, l’Ajuntament de Dosrius es compromet a incloure les comunicacions presentades al número 5 de la revista Duos Rios, que serà presentada en el marc de la festa de Sant Jordi de 2023.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil