L’Arxiu Municipal presenta a l’Escola Castell de Dosrius el conte “En Jan i la Blanca viatgen a... la prehistòria”


 

El llibre s’ha entregat a totes les famílies del centre. Aquelles famílies amb infants no escolaritzats en aquesta escola, a partir de la setmana vinent també podran recollir el conte a l’Ajuntament. 

Aquest dijous 9 de juny l’Arxiu Municipal de Dosrius ha presentat a l’Escola Castell de Dosrius el conte “En Jan i la Blanca viatgen a... la prehistòria”; un llibre escrit per Meritxell Dominich, responsable de l’Arxiu Municipal, i il·lustrat per Teo Perea.

L’Arxiu Municipal ha editat aquest conte i l’ha presentat en aquest centre educatiu en el marc dels actes de commemoració de la Setmana Internacional dels Arxius.  La presentació s’ha dut a terme al gimnàs de l’escola i hi han participat tots els alumnes dels diferents cicles.

El llibre s’ha entregat a totes les famílies de l’Escola Castell de Dosrius; i a partir de la setmana vinent també en podran gaudir les famílies amb infants no escolaritzats en aquest centre educatiu. I és que aquestes famílies podran passar per l’Ajuntament a recollir un exemplar acreditant que són veïns i veïnes del municipi. 

“En Jan i la Blanca viatgen a... la prehistòria” és la història de dos nens que estan molt interessats en la història del municipi i que viatgen a alguns moments destacats de la història. Gairebé no hi ha quasi res a l’atzar; per exemple, els noms dels personatges tenen la seva justificació.

El conte, a més, té tres nivells de lectura per tal que els nens i nenes el puguin llegir des del primer moment que aprenen a llegir; i des de l’Ajuntament no es descarta que aquest pugui ser el primer d’una sèrie de diferents contes. 




Dibuix original i maquetació: Teo Perea
Text original: Meritxell Dominich
Correccio ortogràfica i d'estil: Josep M. Sagristà
Assessorament pedagògic: Ermengol Alemany, Marina Garcia, equip docent Escola Castell de Dosrius
Assessorament històric i entorn: Neus Alsina, Gemma Conesa, M. Angels Jubany, 3oan Manel Rlera
Assessorament en qüestions de gènere: Andreu Bermúdez (Espai Dona)
Edita: Arxiu Municipal de Dosrius - Ajuntament de Dosrius
Colłabora: Diputació de Barcelona
Imprimeixc La Impremta d'Argentona
Dipòsit legal: B 9128-2022
Primera edició: 2022
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil