Parcs en concert Cicle de concerts en espais naturals i patrimonials
Parcs en concert és un cicle musical anual que es desenvolupa als parcs i espais naturals protegits de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Anomenat anteriorment Música als parcs, aquest cicle ens presenta un seguit de propostes musicals de gran qualitat en què la música entra en diàleg amb l’entorn natural. Concerts a l’aire lliure i propostes artístiques que transiten per estils diversos, des de la música d’autor, al folk, el pop i la cançó mediterrània i d’arrel.

El programa Parcs en concert acull tant actuacions musicals com recitals poètics acompanyats de música tot convertint-se en un espai de transversalitat artística. Un cicle en què la veu humana és la protagonista principal. El més natural dels instruments ens acompanya a conèixer pinedes i vinyes, rouredes, fagedes i alzinars. Concerts enmig d’escenaris únics, els espais naturals i patrimonials que configuren la nostra geografia, una geografia humana i natural enllaçada per la música.

Destaquem per proximitat:

Parc de la Serralada Litoral

Diumenge 17 de juliol, 19 h. La Fàbrica (Cabrils)
Artista: Maria Hein
Dins de la programació del Festival MUSICAB

L’artista presenta Continent i contingut, el seu disc debut. Una proposta equilibrada amb la solemnitat i el so impol·lut de totes les seves cançons que emanen una mescla de senzillesa i nostàlgia, amb la pinzellada imbatible de la naturalesa balear.


Parc del Montnegre i el Corredor

Diumenge 25 de setembre, 12 h. Can Jalpí (Arenys de Munt)
Artistes: Pol Batlle i Rita Payés

Presentaran el darrer àlbum de Pol Batlle, Salt mortal (2022), carregat d’una atmosfera surrealista i plena de mística.

Visita guiada opcional a càrrec d’Ineditours*

INSCRIPCIONS: Per poder assistir als concerts és imprescindible inscriure-s'hi prèviament mitjançant el següent formulari d'inscripció.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil