Percepció ciutadana sobre Dosrius


La Diputació de Barcelona ha publicat el nou visor interactiu del DIBAròmetre amb els resultats del projecte "DIBARÒMETRE: l’enquesta sobre la percepció ciutadana del municipi, els serveis i l’administració dels ajuntaments de la província de Barcelona".

El projecte del DIBAròmetre s’emmarca en l’interès de la Diputació de Barcelona en copsar la percepció de la ciutadania de la província sobre el seu municipi i els serveis que ofereix el seu ajuntament, recollint informació sobre la valoració que en fa respecte aspectes com la transparència del seu ajuntament, els problemes que perceben com a més greus del seu municipi o quins serveis públics valoren millor i quins pitjor.

Amb el visor es fan públics els resultats disponibles pel 74% dels municipis de la província, d’una manera dinàmica i transparent facilitant la seva consulta i reutilització. Periòdicament i a mesura que es desplegui el projecte al llarg d’aquest 2022 s’actualitzaran els resultats visibles a través d’aquest nou visor interactiu.

Resultats del municipi de Dosrius (fer click)

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil