A Dosrius som de Sant Iscle




Sí, perquè a més que Sant Iscle és el nostre patró (juntament amb Santa Victòria i amb permís de Sant Llop), des d'avui diumenge, 20 de febrer de 2022, Dosrius Ràdio incorpora a la seva web el reproductor de "ISCLE359 FM La ràdio alternativa".

Des de fa temps Dosrius Ràdio comparteix alguns dels seus programes de producció pròpia a Iscle 359. Després de comprovar la gran qualitat de la seva graella, Dosrius Ràdio ha decidit oferir als seus oients la facilitat d'escoltar una programació, variada, actual i de gran qualitat com és la d'Iscle359.
N'hi haurà prou que consulteu aquest enllaç per veure la gran varietat i qualitat dels programes.

Dosrius Ràdio continuarà produint els seus programes de producció pròpia en format podcast i compartint-los a les xarxes com fins ara: butlletins informatius, Tallers de ràdio, Avui parlem amb..., Espais d'opinió, Criança Jove, Això Rai!.. per altra banda alguns dels que ja es programaven, estan incorporades a la graella d'Iscle 359, com és el cas de Hot Dance 80, Factoria 80, Coblejant o Aiguabarreig.

Compartir l'emissió d'emissió d'Iscle 359 a Dosrius Ràdio, no resta sinó que suma i molt, aconseguint una ràdio més alternativa, atractiva i a un sol clic des de la pantalla d'inici de dosriusradio.cat. En rigorós directe.



Iscle 359FM es la ràdio alternativa. Transmeten als 92.8MHz FM i ràdio digital DAB+ des de Sant Iscle de Vallalta, al Maresme.

Son independents i sense ànim de lucre. Estan compromesos amb la nostra llengua. Tenen vocació de servei i entreteniment.

La seva programació és eminentment cultural amb pinzellades d’entreteniment, informació i música. Programes musicals (80s, Dance, Sessions DJ, Blues, Country, Indie, Afroamericana), Culturals (Sèries, Cinema, Història, Mascotes, LGTBI+, Internet i tecnologies, Viatges) i informació (Notícies en Xarxa, Butlletins horaris i Titulars Maresme360). Defugen dels circuits comercials.

Entre hores la selecció musical 359Hits+CAT amb música del nostre país, alternativa i 80s.

Formen part del grup AMSC.


Ràdio Sant Iscle 359FM
Emisora de radio
Som l'alternativa.
Emissora cultural sense ànim de lucre.
Transmetent des de #SantIscleDeVallalta.
Troba'ns als 92.8MHz • DAB+ • WEB • APP

Si tens dispositiu mòbil Android, pots provar l'APP



Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil