Projecte Solidari de Nadal de “Colors creative & dessing”


Som “Colors creative & dessing”,un estudi de disseny on la Maria Prats, una noia amb diversitat funcional i epilèpsia us vol presentar el seu nou “Projecte Solidari de Nadal”, dintre del seu somni d’omplir el món de colors. Es tracta d’una Bossa de pana amb nanses, per ficar dues ampolles de vi, cava... de colors alegres, com la seva dissenyadora, la Maria, amb un cor per poder penjar-lo de l’arbre de Nadal. 


Un projecte Solidari compartit amb l’Associació “Si jo puc, tu també # epilep”. Associació sense ànim de lucre, dedicada integrament a recaptar fons per investigar l’epilèpsia, alhora que intenta fer difusió per normalitzar-la i desmitificar-la. 

Una bossa amb valors afegits: 

 Inclusió Social Feta per la “Fundació Ared”, empresa d’inserció. És un espai de treball inclusiu, on creen noves oportunitats laborals mitjançant l’elaboració de productes de qualitat i socialment responsables. 
 Solidària Col·laboració amb l’Associació d’ajuda a la investigació de l’epilèpsia. 
 Dissenyadora Maria Prats Amb diversitat funcional i epilèpsia. 
 Sostenible i recicable 
 Feta aquí Km0 
 Etiquetatge en català 

 Preu de la Bossa 17€ + IVA (no hi ha mínim d’unitats) 

Necessito que el meu projecte creixi per poder recolzar altres joves com jo i portar el missatge al món, que la discapacitat no és un obstacle per poder complir els somnis i assegurar-nos un futur digne, només tenim “Altres Capacitats”. Ma mare m’està ajudant, som un equip o millor dit un pack ! Jo no puc estar mai sola, així que, estem juntes en aquest projecte i en tot. 

Una abraçada de colors 

Maria Prats 

COL·LABOREU I FEU LA VOSTRA COMANDA, NO DEIXEU PERDRE AQUESTA OPORTUNITAT, TOTS HI GUANYEM


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil