Jornades BiciCívic pel Parc del Montnegre i el Corredor

 


El Parc del Montnegre i el Corredor i l’Escola de Natura del Corredor organitzen al llarg de les pròximes setmanes dues activitats amb la bicicleta com a gran protagonista.

El dia 18 de novembre, de 19 a 20.30 h, tindrà lloc una taula de debat en format telemàtic -a través de la plataforma Zoom- que comptarà amb diferents aportacions d’expertes en relació als impactes sobre el medi derivades de la circulació de bicicletes, sobretot en els corriols en gran pendent. La trobada és oberta a ciclistes, tècnics del Parc i locals, experts en el sòl i ecòlegs, propietaris dels terrenys, grups excursionistes, grups de BTT i a altres col·lectius implicats. Per a prendre-hi part cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 795 54 05 o enviant un correu electrònic a l’adreça enc@pangea.org.

Mentrestant, el 13 de novembre se celebraran una passejada en bicicleta per la muntanya. Les sortida sera guiada per un expert en el medi natural, a ritme lent i atent al que va succeint. L’objectiu és doble: per una banda, copsar el territori amb uns altres ulls per descobrir indrets i valors naturals i culturals; i per l’altra, avaluar els impactes potencials de determinades conductes sobre el medi i els altres usuaris. Després de la ruta en bicicleta es durà a terme una breu tertúlia entre els participants per tal d’extreure’n conclusions sobre descobertes, impactes i vulnerabilitats i fer un recull de propostes i bones pràctiques. La jornada començarà a les 09 h i acabarà a les 12.30 h. Se’n faran dues edicions a escollir:

  • Dissabte 13 de novembre, sortida pel Montnegre (amb inici a Hortsavinyà).

Per a prendre-hi part cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 93 795 54 05 o enviant un correu electrònic a l’adreça enc@pangea.org.

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil