Dosrius se suma a la campanya “I ara…reciclem més i millor”

 







Els dies 5 i 12 de desembre un equip d’educadors ambientals del Consell Comarcal del Maresme es desplaçarà fins a Canyamars i Can Massuet del Far per a informar a la població sobre els beneficis i la importància del reciclatge i promocionar hàbits més sostenibles.

Cal incrementar el volum de reciclatge, però a més, cal reciclar bé per assegurar que tots els residus tornin a entrar en la cadena de reaprofitament econòmic i transformar en nous productes allò que fins ara es considerava una deixalla. És el principi de l’economia circular, un nou model d’entendre la vida que, a més de proporcionar una substancial millora ambiental, aporta beneficis econòmics i socials.

Amb aquesta filosofia, el Consell Comarcal del Maresme impulsa la campanya “I ara… reciclem més i millor” que es duu a terme fins a finals d’any a diferents municipis de la comarca; entre ells, Dosrius.

En aquests municipis s’informarà a la població dels beneficis del reciclatge i de la necessitat que totes les deixalles vagin al contenidor que els hi pertoca per assegurar el seu correcte reciclatge. A més, es donaran consells per anar incorporant hàbits més sostenibles que contribueixin a millorar el nostre entorn i que queden recollits en el fullet “I ara… reciclem més i millor”.

La campanya -que compta amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, Ecovidrio i Ecoembes- combinarà la presència al carrer amb carpes informatives amb accions educatives a escoles. Un equip d’educadors ambientals serà l’encarregat de difondre la informació i resoldre dubtes que es puguin plantejar en el moment de decidir a quin contenidor hem d’abocar un material concret.

En el cas de Dosrius, la campanya arribarà al municipi els dies 5 i 12 de desembre:

  • Diumenge 5 de desembre: a la plaça de Can Massuet del Far, de 09 a 14 h.
  • Diumenge 12 de desembre: a Canyamars, de 09 a 14 h.
Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil