Resultats de l'enquesta realitzada

 La participació ha estat (tan sols) de 30 persones i aquests són els resultats:


El 56,7% ha escoltat Dosrius Ràdio alguna vegada i un 26,7% freqüentement. 


El 50% escolta Dosrius Ràdio a casa. Un 20% a casa i al treball, un 16,7% en altres llocs i un 10% en el treball.

Un 70% l'escolta desde el mòbil, un 30% amb un ordinador de sobretaula i un 20% amb una tableta o portàtil.Majoritariamente la gent vol escoltar un combinat de música, actualitat del municipi i la comarca i entrevistes.


El 50% li agrada escoltar música dels 70/80. Li segueix amb un 46,7% música actual i queden igualades la música Dance o electrònica amb la música catalana amb un 36,7%. La música clàssica es la menys votada.


De a 10 a 12 del migdia es la franja en que més gent podría escoltar Dosrius Ràdio, seguida de 8 a 10 del matí. A les tardes, vespres la franja mes votada es la de 10 a 12 de la nit, si bé la resta obtenent resultats molt similars.Finalment a la pregunta "Li agradaria tenir participació als programes de Dosrius Ràdio amb Skype, Zoom o algun altra aplicació per emetre la seva opinió?" Un 43,3% estaría disposada a participar.

Donar les gràcies a tots i totes els que han participat en l'enquesta. En funció d'aquestes dades, estem treballant en desenvolupar una graella de programació que s'adapti el millor possible a aquests resultats.Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil