Dosrius celebra la Festa de la Gent GranPer participar en les activitats, cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament, com a molt tard el 27 de setembre

Dosrius tornarà a celebrar, durant el primer cap de setmana del mes d’octubre, la Festa de la Gent Gran en honor a les persones de la tercera edat del municipi. Qui hi vulgui prendre part, caldrà que s’inscrigui a l’Ajuntament abans del proper 27 de setembre.

Atesa la situació sanitària derivada de la covid-19, i seguint les normatives de seguretat vigents, enguany no es podrà celebrar el tradicional esmorzar de gala, si bé sí que s’oferirà un petit refrigeri. Malgrat tot, s’han preparat activitats molt atractives per celebrar aquesta Festa amb una gran orquestra com a element principal.

En concret, dissabte 2 d’octubre a les 19.00h se celebrarà la missa commemorativa a l’església de Dosrius. L’endemà, diumenge dia 3, l’activitat es traslladarà a la pista coberta de Can Massuet. A les 11.00h, la jornada arrencarà amb unes paraules de l’alcaldessa Sílvia Garrido i, tot seguit, arribarà el plat fort de la Festa de la Gent Gran.

Es tracta de l’actuació de la Gran Orquestra Swing Latino, que oferirà música, espectacle i màgia a tots els assistents. Finalment, es tancarà la celebració amb un lliurament d’obsequis.

Les activitats seran gratuïtes per a tota la gent gran de Dosrius i per a un acompanyant. En el desenvolupament de les activitats programades, caldrà dur mascareta en tot moment i respectar les mesures de seguretat vigents.


Programa del dia
2 d’octubre
  19h.
   Missa commemorativa a l’església de Dosrius.
 
3 d’octubre
  11h.  
Parlaments de la Ilma. Alcaldessa Sílvia Garrido Galera
 
Tot seguit:
 
Gran Orquestra Swing Latino, amb música, espectacle i màgia

Lliurament d’obsequis.

Descarregar programa en PDF


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)
Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil