BRAMA LA FERA. Primer avançament de Les petites certeses, el nou disc de Pep Lladó




Invocació a l'energia rumbera en el nou single de Pep Lladó.
El músic i compositor Pep Lladó reivindica la força de la rumba a Brama la fera, la cançó que ens avança aquest estiu del seu nou disc Les petites certeses, que sortirà a la venta al novembre d’aquest any amb el segell Sota la Palmera.

El 28 de setembre el grup Ai Ai Ai, fundat per Pep Lladó i Rafalito Salazar, complirà 30 anys. En record d’aquells temps, Lladó ha compost i enregistrat Brama la fera, una rumba on ha convidat a participar tots els cantants que van formar part del grup que va deixar per emprendre la carrera en solitari ara fa cinc anys. Rafalito Salazar, Sicus Carbonell, Miquel Górriz, Jordi Gas i David Torras han col·laborat en el single.

La lletra de Brama la fera, cançó que s’ha publicat aquest dimecres 21 de juliol, s’ha basat en el títol de tots els discos que ha fet la banda fins ara i el nom de la cançó rememora la gira que va fer el grup anomenada La fera desbocada. La fera simbolitza l’energia vital, les ganes de viure i de menjar-se la vida que tan vinculades estan a la rumba.

Malgrat que Brama la fera és una rumba de les de tota la vida, a Les petites certeses hi podem trobar l'amalgama d'influències. En Pep no ha parat de portar al límit el llenguatge expressiu de la Rumba Catalana, maridant-lo amb el jazz, la música africana o la cançó francesa.

El disc ens parla de la recerca interior per trobar, mitjançant la música i la poesia, alguna estructura sòlida, per petita que sigui, on agafar-se per sobreviure a una realitat cada vegada més trencadissa. Les petites certeses apunta a ser un disc on l’autor consolida una manera pròpia de dir, tant en el contingut com en la forma.

L'autor

Pep Lladó és cantautor, pianista i productor musical. Cercador incansable que fuig de militar en cap estil musical en particular, és un habitual de l'escena rumbera de Barcelona i de les seves mans han sortit multitud d'àlbums de diferents estils. L’any 2019 va escriure el llibre Componer canciones para dialogar con tu mundo. Actualment dirigeix el segell discogràfic Sota La Palmera, a més d'actuar amb la seva banda.



- Veu: Pep Lladó, Rafalito Salazar, Sicus Carbonell,  

Miquel Gorriz, Jordi Gas, David Torras i Alba Bioque 

- Guitarres: Carlitos Miñarro i Roger Lozano 

- Percussions: Jony Salazar 

- Composició i producció: Pep Lladó 

- Gravat a Sota la Palmera (Dosrius)  

- Fotos i disseny de la portada: Montse Farré


Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil