La Diputació de Barcelona invertirà 368.000 euros en la millora de seguretat viària en la via que comunica Can Massuet del Far, amb la carretera BV-5101



La Diputació de Barcelona invertirà 4.458.000 euros en obres de millora de la carretera de Valldeix (Mataró), el Camí de la Riera de Teià i la carretera de Can Pruna (Dosrius).

En el cas de les dues primeres, les actuacions se centraran en la seva transformació de camí en carretera. En canvi, la intervenció a Can Pruna consistirà en la millora de la seguretat vial.

Aquestes són les 3 obres que la Diputació de Barcelona ha incorporat, després de consensuar-ho amb el Consell Comarcal del Maresme, en la primera fase del Pla Zonal’20 d’actuacions en camins al Maresme que té com a objectiu racionalitzar, actuar i ordenar la xarxa local de carreteres tot identificant aquells camins municipals que estan funcionant com a tals i aquelles carreteres locals que han perdut la seva funció inicial.
Les 3 intervencions a camins maresmencs començaran el quart trimestre de 2021 amb la redacció, depenent del cas, del projecte o de l’estudi informatiu.

El diputat d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, ha explicat els detalls de cada intervenció en una reunió mantinguda al Consell Comarcal del Maresme amb l’alcalde de Teià, Andreu Bosch; l’alcaldessa de Dosrius Silvia Garrido, el regidor de Mobilitat i Via Pública i de Serveis Generals de l’Ajuntament del Masnou, Albert Alfaro, i el regidor de Verd Urbà, Espai Agrari i Forestal de l’Ajuntament de Mataró, José Antonio Ricis. En representació del CCM han assistit el vicepresident 1er, Joaquim Arnó; el conseller delegat de Serveis a les Persones, Marc Bosch i la consellera delegada de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Montserrat Garrido.

En paraules de Joaquim Arnó, la intervenció en aquestes tres vies de comunicació és un pas més en l’articulació de la comarca tot facilitant una mobilitat més segura.

ACTUACIONS:
CARRETERA DE VALLDEIX (Mataró)
Transformació de camí en carretera
Longitud: 2,21 km Inversió: 3.997.000 euros

CARRETERA DE CAN PRUNA (DOSRIUS)
Millora de seguretat viària en camí
Longitud: 1,23 km Inversió: 368.000 euros

CAMÍ DE LA RIERA DE TEIÀ (Teià i El Masnou)
Transformació de camí en carretera
Longitud: 1,78 km Inversió: 93.000 euros
Podeu consultar els detalls de cada intervenció en aquest DOSSIER

Segueix-nos a:

Entradas Recents


El més vist (aquesta setmana)




Informació d'interès

Informació d'interès

Deixalleria mòbil